d-center

De gevelinnovator

Je gevel is het gelaat van jouw woning, dat hoort te stralen. Als dé gevelinnovator van België ondersteunt d-center je maximaal met je gevelisolatie en gevelafwerking. De juiste isolatiedikte? Mooiste steenstrips? Perfecte crepi? Technische of architecturale hoogstandjes? Vraag raak!

Wie zijn we?

Wie een beetje thuis is in gevelisolatie en gevelafwerking, weet: d-center is dé specialist ter zake in België. Vanuit een kwarteeuw ervaring groeiden we uit tot een innovatief kenniscentrum en een kwaliteitsgroothandel gespecialiseerd in gevelisolatiesystemen met steenstrips en crepi

Adviescentrum én verdeler

We zijn wat je noemt een one-stop-shop. Waar je zowel terecht kan voor je gevel op maat, acute gevelproblemen, alle mogelijke gevelvragen als voor het aankopen van volledige gevelsystemen, geplaatst door d-centers erkende vakmannen. 

Als exclusief verdeelpunt van Dryvit, Idéal Pierre Concept en Termo Organika in België reikt d-center alleen de allerbeste materialen aan. Of je nu een architect, plaatser of ondernemende particulier bent, we ondersteunen je graag maximaal.

Eens praten? Contacteer ons!

Achter de schermen

d-center in levende lijve? Dat is een hecht en enthousiast team van stielmannen. Geleid door Franky Van Damme. Vanuit onze twee vestigingen - in Brussel en Deerlijk - gaan we non-stop en wereldwijd op zoek naar de nieuwste technieken en materialen. Zowel voor professionals als particulieren, verspreid over heel België.

Wat doen we?

Gevelisolatiesystemen, daar weet d-center alles van. Wat je daaronder precies mag verstaan? De combinatie van gevelisolatie én gevelafwerking in één aanpak. Een gevelisolatiesysteem wordt als de meest optimale isolatie voor gevels aanzien, omdat het je volledige gebouw inpakt en de bouwknopen (koudebruggen) beperkt of zelfs uitsluit.

Dit 2-in-1 systeem heeft heel wat voordelen en bespaart je een hoop tijd, energie, plaats en kosten. Aangezien d-center deze systemen en de markt als z’n broekzak kent, gidsen we je graag door de beste isolatiediktes en door een breed arsenaal aan gevelafwerkingen in baksteenstrips, natuursteenstrips of crepi. Ook voor een gevelisolatiesysteem met tegels kan je bij ons terecht.

Sterkste troeven

Enkele cruciale aspecten maken de werking van d-center uniek. Onze eigen logistieke infrastructuur bijvoorbeeld. Dankzij onze magazijnen in Brussel en Deerlijk en eigen transport kunnen we snel en flexibel reageren op jouw vraag. 

Last-minute een grote bestelling? Dat kan. Want van heel wat materialen hebben we grote hoeveelheden in stock. Daarnaast is onze eigen kleurafdeling ook een absolute meerwaarde. 

Dus je wilt nog snel een extra lading crepi in die ene bijzondere kleur? Geef ons 24 uur en klaar. Dankzij onze kleurmachines en -kennis hoeven wij niet langs de producenten en kunnen we instant kwaliteit leveren.

D-center-zwart

Bewijs van ons kunnen

Het ultieme bewijs van ons kunnen? Zwarte crepi. En dan bedoelen we écht pikzwart. Voor heel wat leveranciers en façadiers blijft dit een heikel punt. Omwille van de neveneffecten van de zon en dus thermische spanning op zwart, kunnen andere leveranciers doorgaans geen garantie geven. d-center wel. 

Wij gaan geen enkele kleur uit de weg en kunnen dankzij de uitzonderlijke flexibiliteit van Dryvit’s onderlagen en crepi de hitte perfect aan. Net als bij al onze andere producten hoort ook bij zwarte crepi onze garantie van 10 jaar. 

Ook voor gevels afgewerkt met steenstrips leggen we de lat op z’n hoogst. En perfectie schuilt in de details, daarom hebben we ook hoeksteenstrips in ons gamma. Zo kan je op de hoeken voor voldoende natuurlijke variatie zorgen en kunnen ook deur- en raamkozijnen volmaakt afgewerkt worden.

10J

10 jaar garantie

10 jaar. Lijkt lang, toch? Dat is hoe zeker we zijn van ons stuk. In om het even welke stijl, kleur, steen of crepi je je nieuwe gevel wenst, al onze materialen komen standaard met 10 jaar garantie. Zonder enige uitzondering. 

Na een kwarteeuw ervaring kennen we de kwaliteit van onze materialen door en door. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden. We stellen slechts één voorwaarde aan onze garantie: dat onze materialen vakkundig en correct worden geplaatst.

De perfecte plaatsing?

Wij streven naar perfectie met onze materialen, maar we verwachten van de uitvoering hetzelfde. Daarom raden we je aan zeker met een door d-center erkend plaatser in zee te gaan. Een vakman die onze materialen en de regels van de kunst kent en toepast. Op regelmatige tijdstippen organiseren we opleidingen voor onze plaatsers, zo hebben ze onze nieuwste technieken en oplossingen steeds in de vingers.

Je kent niet meteen zo iemand? Wij raden je graag enkele vakmannen aan waarvan we de resultaten kennen en weten dat ze de lat minstens even hoog leggen. Vraag ons hier gerust naar uitvoerders voor jouw project, in jouw regio.