Architect

Essentie van de gevelkeuze.

Je bent architect? Dan weet je precies hoe essentieel de gevelkeuze én -uitvoering zijn. Voor je klant, maar ook voor jou - het is je signatuur. Als architect geniet je bij d-center van één gigantisch voordeel: we kennen het antwoord op je meest complexe gevelkwesties.

Img 9030

DAAG ONS UIT

Van de prille ontwerpfase tot de finale afwerking van de gevel, d-center heeft de expertise en kennis in huis en die delen we graag met architecten, ingenieurs en plaatsers. Bouwtechnische hoogstandjes? Een ongeziene kleur, textuur of dikte helpen realiseren? De onmogelijke gevel mogelijk maken? Daag ons uit, we zijn er gek op.

We zoeken non-stop de grenzen op van nieuwe, baanbrekende gevelisolatiesystemen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Hoe we weten dat architecten tevreden zijn over de samenwerking? Ze komen steeds terug. Met nog complexere kwesties.

10J

ATG-keurmerk
én garantie

Als kenniscentrum verdelen we enkel producten waar we zelf 100% achterstaan. Niet voor niets komen al onze gevelafwerkingen dan ook met een garantie van 10 jaar, ongeacht materiaal, textuur of kleur. Meer zelfs: bij onze producten hoort ook een ATG-certificaat, uitgeschreven door het WTCB.

Concreet is die gunstige beoordeling het bewijs dat al onze producten voldoen aan de eisen die de Belgische staat voorschrijft en dat extern toezicht de productie conform de regelgeving garandeert. Uitzonderlijk, want steenstrips met een ATG-certificaat zijn zeker geen standaard in de bouw. Voor architecten betekent het bovenal: ultieme zekerheid en dus gemoedsrust.